Skip to main content

Træ

FLADDER DANMARK A/S tilbyder et bredt udvalg af maskiner og værktøjer til lakmellemslibning og overfladefinish af træemner.

FLADDER® slibemaskinerne er kendt for deres afprøvede teknologi og evne til at levere lettere og hurtigere lakmellemslibning af træ. Vores slibeværktøjer har en lang levetid og er nemme at skifte ud. Derudover kan vores maskiner kontrollere afrunding af kanter, bearbejde emner med variabel tykkelse i samme proces og sikre ensartet kvalitet overalt på emnet.

Vores slibeværktøjers fleksibilitet gør det muligt at slibe emner med konturer eller profiler, mens vores effektive vakuumsystem kan fastholde selv mindre komponenter. Samtidig sikrer vores maskiner en ensartet slid på slibeværktøjer, hvilket giver den samme slibekvalitet i hele slibeværktøjernes levetid.

En FLADDER® overfladefinish reducerer mængden og størrelse af træfibre på overfladen. Det betyder at der skal en mindre mængde grund lak til at lukke og mætte overfladen. Det er ikke usædvanligt at mængden af grundlak kan reduceres med op til 40%.

Nedenfor ses typiske emner.
Klik på en af dem for at se, hvilke maskiner vi anbefaler.

For yderligere information om  FLADDER® slibning: klik her.