Skip to main content

Manuelle maskiner og tilbehør

Fladder Danmark tilbyder et bredt udvalg af manuelle maskiner og tilbehør, der er velegnede til afgratning, overfladefinish og lakmellemslibning i metalindustrien, træindustrien og kunststofindustrien.

Vore manuelle maskiner består af både luftdrevne, batteri drevne samt el drevne modeller for mere stationære anvendelser eller indbygning i andre maskinanlæg.
De luft- og eldrevne håndmaskiner er kendetegnet ved stor ydelse, og samtidig nemme at håndtere, og kan anvendes til en mængde forskellige materialer. Variable omdrejningstal gør det let at opnå den ønskede finish.

Vores tilbehør inkludere fleksible slibecylindre i en række forskellige korn størrelser og densitet, produceret på egen fabrik, for at sikre den mest optimale ydelse.

Vi tilbyder også kundeservice og support, herunder rådgivning om valg af det rigtige udstyr, samt træning i brug af vores maskiner og tilbehør. Desuden service og reparation af udstyr.

Kontakt os for mere information om vores manuelle maskiner og tilbehør, og hvordan vi kan hjælpe med at opfylde dine behov for afgratning, overfladefinish og lakmellemslibning.