Skip to main content

Slibecylindre

Har du brug for ensartet slibning af dine materialer? Så er vores slibecylindre det perfekte valg for dig! Vores slibecylindre er fremstillet af materialer i høj kvalitet og er designet til at give en perfekt finish på dine emner.

FLADDER DANMARK A/S tilbyder slibecylindre i forskellige længder, kornstørrelser, diameter og densitet, så du kan finde det perfekte slibeværktøj til netop din arbejdsopgave. Uanset om du arbejder med plane eller profilerede emner, kan vores slibecylindre give dig den ønskede overfladebehandling og finish. Alle slibecylindre leveres klar til brug og er afbalancerede for at undgå skadelige vibrationer i maskinen.

Vores slibecylindre er ideelle til afgratning, overfladefinish og lakmellemslibning af træ, metal og plastmaterialer. Med vores slibecylindre kan du opnå en perfekt overflade, som optisk fremstår med ikke retningsbestemte sliberidser, der samtidig byder på en forbedret vedhæftning ved en efterfølgende lakering eller limning.

Så hvis du vil have overflade slibning af høj kvalitet, og en perfekt finish på dine arbejdsstykker, så vælg vores slibecylindre!

Kontakt os i dag for mere information og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte slibeværktøj til netop din arbejdsopgave.