Skip to main content

Teknologi

Gearhovedet i FLADDER DANMARK A/S' maskiner til afgratning, overfladefinish og mellemslibning er en teknologisk unik konstruktion. Gearhuset er udført i aluminium og har udvendige køleribber, mens de specialskårne tandhjul er fremstillet i chrom vanadium molybdæn stål og placeret indvendigt i gearhuset. Kraften fra hovedmotoren overføres via gearhuset til de 6 spindler.

gearhead gearhead

Effektiv bearbejdning af emner - oscillerende og roterende gearhoved med 6 parvist modsatroterende spindler

Slibehovedet er fastgjort i et sakseophæng med specialhærdede og slebne hjul, som muliggør den lineære, oscillerende bevægelse på tværs af transportbåndet. Dette kombineret med de parvis modsat roterende spindler sikrer en ensartet slibning af emnerne og en jævn slidning af værktøjerne. Bevægelserne er synkroniseret parvis for at forenkle betjeningen af maskinen.

  200GYRO 400 brush movement 1   400 brush movement 2

  400 brush movement 3   400 brush movement 4

 For at forenkle betjeningen af maskinen er bevægelserne synkroniseret parvis.

Teknologi baseret på centrifugalkraft

FLADDER® slibeteknologien er non-aggressiv, og slibecylindrene er fleksible værktøjer, der kan slibe plane, bukkede, formede og 3-dimensionelle emner. Slibetrykket mod emnerne skabes ved hjælp af centrifugalkraften, som opstår ved omdrejningerne på værktøjerne. Denne teknologi gør det muligt at opnå en effektiv bearbejdning af emnerne og sikrer samtidig en lang levetid på slibeværktøjerne.

Slibehovedet er en særdeles solid konstruktion.

Gearhuset i aluminium er bearbejdet med udvendige køleribber og har indvendig plads til de specialskårne tandhjul udført i chrom vanadium molybdæn stål.

Kraften fra hovemotoren overføres via gearhuset til de 6 spindler.