Skip to main content

Slibeblade

Fladder Danmarks sortiment af slibeblade er designet med henblik på en fleksibel opbygning af slibecylindre, der kan tilpasses de fleste emner, og giver dig ultimativ kontrol over slibeprocessen. De er lavet af materialer af høj kvalitet og giver enestående resultater hver gang.

Vi tilbyder en bred vifte af slibeblade, der er specielt designet til forskellige slibeopgaver. Vores sortiment omfatter slibeblade til afgratning af kanter og profiler, slibeblade til overfladefinish og slibeblade til mellemslibning. De kommer i forskellige størrelser og kornstørrelser, så du kan vælge de bedste slibeblade til din opgave.

Slibebladene er ideelle til at arbejde på en lang række materialer, herunder metal, træ og plast. De er velegnede til lette og fleksible slibeopgaver og kan bruges på både plane og 3-dimensionelle emner.

Opbygningen af den færdige slibecylinder, sker med slibeblade og navflanger skiftevis.

Vores slibeblade er et uundværligt værktøj i enhver produktions- eller arbejdsproces, hvor overfladefinish og kvalitet er afgørende. Opnå perfekte resultater hver gang med vores slibeblade.

 Kontakt os i dag for mere information eller send en bestilling til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.