Skip to main content

Maskiner til metalindustrien

FLADDER DANMARK A/S tilbyder et bredt udvalg af maskiner og værktøjer til afgratning, afrunding af kanter og overfladefinish af metal emner.

Vores afgratningsmaskiner er designet til at optimere afgratningsprocesser på forskellige materialer og emnetyper. Med FLADDER afgratningsmaskiner kan man opnå lettere og hurtigere afgratning, takket være vores tørre afgratningsteknologi uden kritisk overfladevarme. Samtidig har vores slibeværktøjer en lang levetid og kan afgrate uden at beskadige beskyttelsesfilm eller belægninger.

FLADDER® afgratningsmaskiner er også kendt for deres kontrollerbare afrunding af kanter og ensartede afgratning af kanter omkring huller og ydre konturer. På grund af det flekslible slibeværktøj kan man bearbejde emner med variabel tykkelse i samme proces og kan levere en ensartet kvalitet overalt på emnet.

Takket være vores slibeværktøjernes fleksibilitet kan 3 dimensionale emenr også blive afgratet. Vi tilbyder løsninger, der passer til en lang række forskellige emner og kan hjælpe med at optimere afgratningsprocessen i din produktion.

Nedenfor er vist typiske emner, som vores afgratningsmaskiner og værktøjer kan anvendes på:

  • Plader og profiler i de fleste metaller.
  • Maskindele og komponenter
  • Støbegods
  • Rør og rørkomponenter
  • Plader og profiler i rustfrit stål
  • Aluminium og aluminiumslegeringer

Nedenfor finder du typiske emner.

Klik på en af dem for at se, hvilke maskiner vi anbefaler.